Livrare

De la confirmarea telefonica a comenzii produsele comandate de dumneavoastra vor fi livrate in maxim 48 de ore pentru produsele aflate in stoc si 3-5 zile lucratoare pentru produsele aflate la depozit.

Produsele ambalate corespunzator, vor fi insotite de documentele necesare iar daca clientul nu are alta dorinta acestea vor fi livrate cu Fan Curier.  

Costul total de livrare se calculeaza automat si se va afisa in procesul de efectuare al comenzii pentru livrarea prin Fan Curier. Costurile sunt calculate doar in localitatile ce apartin ariei de acoperire a curierului. In cazul in care localitatea unde se doreste livrarea nu apartine ariei de acoperire a curierului, clientul va fi contactat si informat .

Pentru produsele atipice costurile de transport nu sunt calculate corect in mod automat si astfel, dupa comanda, veti fi contactat de AgroSemFert.ro care o sa va comunice costul real.

 

Atentie:

- avem rugamintea sa VERIFICATI coletul si a produsele primite in prezenta curierului deoarece transportatorul si furnizorii nu accepta reclamatiile ulterioare.

- in cazul in care produsele nu corespund calitativ si/sau exista urme de lovituri din cauza transporului va rugam sa semnalati acest lucru intr-un proces verbal, semnat si de reprezentantul firmei de curierat.