Termeni & Conditii

Vanzator

SC AGROSEMFERT SRL cu sediul in Bucuresti, Bdul. Chisinaului nr.21, sector 2, Bucuresti

Telefon: 0720.723.262

CUI RO3286746

J40/2514/2014

Cumparator

Persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda.

Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora.

Contract

Reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia. Contractul se incheie pe durata nedeterminata, dar poate inceta in momentul in care Cumparatorul isi exercita dreptul de retragere din contract sau in caz de forta majora.

Documente contractuale

a) Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
b) Notificarile primite de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii, au rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceste notificari se fac electronic (e-mail) sau telefonic.
c) Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri din Comanda, va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
d) Confirmarea de inregistrare a Comenzii primita de catre Cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele pot fi livrate. Contractul se considera incheiat in momentul in care Vanzatorul accepta comanda transmisa de Cumparator. Acesta este momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii (AWB transportator)

Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil,in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Legea aplicabila – Jurisdictia

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti

Pretul produselor


Pretul produselor este cel mentionat pe pagina web si este valabil in limita stocurilor disponibile.

Pretul nu include taxele de transport, acestea sunt evidentiate separat la finalizrea comenzii.


Erori

Desi se fac eforturi permanente pentru pastrarea acuratetei informatiilor pe site, rareori acestea pot contine inadvertente: aspectul general al produsului sa fie schimbat de producator fata de imaginile prezentate, sa fie modificate anumite aspecte tehnice de la prezentarea produsului pe site, pretul sau stocul sa fie afisat eronat din motive tehnice. In aceste cazuri ne rezervam dreptul de a refuza onorarea comenzilor si anularea lor. De asemenea, comenzile la produsele ce contin discounturi se onoreaza doar in limita stocului disponibil.

Facturare – Plata

Plata se poate face:

  • plata ramburs, la livrare
  • plata prin card bancar, prin intermediul serviciului autorizat de MobilPay-NETOPIA

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Factura. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.