• Insecticid Bayer AntKiller 25gr

Insecticid MaxForce LN Ant Killer Granules – 25 gr

Substanta activa: imidacloprid – 0.5 g/KG (0,05%)

MaxForce LN Ant Killer Granules de la Bayer, este o momeala insecticida granulara ce contine 0.05% imidacloprid pentru combaterea furnicilor de casa si gradina. Se utilizeaza pe terase, alei, zone pavate si alte cai de acces din jurul locuintelor.

MaxForce LN Ant Killer Granules de la Bayer, este o momeala insecticida granulara ce contine 0.05% imidacloprid pentru controlul furnicii negre de gradina (Lassius niger), precum si al altor specii de furnici; se utilizeaza pe terase, alei, zone pavate si alte cai de acces din jurul locuintelor.

Mod de actiune:

Granulele de momeala au la baza zaharul, iar furnicile se vor hrani din ele si, in acelasi timp, il vor cara in musuroi, pentru hrana intregii populatii a coloniei. Astfel, furnicile vor muri in musuroaiele lor, de aceea este foarte probabil a nu se gasi furnici moarte, vizibile cu ochiul liber. Ceea ce se va observa, cu siguranta, in cateva zile de la tratament este o scadere (pana la disparitia totala) a activitatii coloniei.

MaxForce LN Ant Killer Granules elimina complet colonia de furnici intre 2 – 3 saptamani, in functie de conditiile specifice ale fiecarei.locatii.

Daca apare o reinvazie din vecinatatile netratate sau o infestare extrem de masiva, pe suprafete foarte mari, greu controlabile, tratamentul cu MaxForce LN Ant Killer Granules asigura mentinerea sub control a suprafetelor tratate pentru o perioada de aproximativ 2 luni.

Mod de utilizare:

-MaxForce LN Ant Killer Granules se va imprastia de-a lungul traseelor de circulatie ale furnicilor, in zonele in care se observa cu ochiul liber intrari in musuroaie ca pe terase, alei, zone pavate si alte cai de acces din jurul locuintelor, in zona garajului si a dependintelor casnice.

-Plasati granulele de MaxForce LN Ant Killer preferabil, in zone protejate de ploaie.

-Daca totusi zona care impune tratamentul nu poate fi ferita de ploaie, efectuati tratamentul cu minim 24 de ore inainte de prognozarea unei potentiale ploi.

-In cazul in care, ploua in mai putin de 24 de ore de la efectuarea tratamentului sau zona tratata este puternic umezita (roua, etc), tratamentul trebuie refacut.

-Daca musuroaiele sunt usor vizibile, plasati granulele de produs exact in zonele lor de intrare.

Granulele de MaxForce LN Ant Killer se plaseaza in locuri greu accesibile pentru copii, animale de casa si pasari.

MaxForce LN Ant Killer Granules nu se recomanda a fi utilizat direct pe sol, pe gazon sau pe straturile de vegetatie.

 

Insecticid Bayer AntKiller 25gr

  • Producător: Bayer
  • Cod produs: insecticid Bayer ANT KILLER 25gr
  • Disponibilitate: STOC EPUIZAT
  • 8 Lei


Produse asemănătoare

Affirm 15gr

Affirm 15gr

8 Lei

Regemi Alfa fiola 5ml
K-othrine WG250 20gr
Foval Gel Furnici 5gr
Foval Gel Gandaci 5gr

Etichete: ANT KILLER, ANTKILLER, insecticid, furnici